About Me
15283
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15283,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16481
 

About Me

About me & my work

Ik ben Sanne Motza. Als fotograaf en editor help ik bedrijven met het visualiseren van hun boodschap. Denk daarbij aan video content, animatie en fotografie. Door mijn ervaring als producer voor radio en tv commercials bij verschillende reclame bureaus, denk ik graag met de klant mee door samen te brainstormen, de juiste vragen te stellen en het maken van een mood of storyboard. Zo zorg ik samen met mijn team aan editors, fotografen en cameramensen, dat we jouw boodschap zo goed mogelijk in beeld gaan brengen.

 

What can we do for you!

 

Een veel gehoorde zin is: Wij denken graag met de klant mee! Maar dan echt. Het komt vaak voor dat een klant niet precies weet wat hij of zij nodig heeft. Aan mij de schone taak om dat helder te krijgen. Wat wil je communiceren, wie spreek je aan? Het komt gelukkig ook vaak voor dat een klant precies weet wat hij wilt, alleen kan daar nog wel over door gebrainstormd worden om tot een nog beter resultaat te komen. Vaak komen we samen tot nieuwe inzichten.

 

That’s what we do best.

 

Video & Editing

Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld de volgende dingen: Een middagje suppen of surfen, een praatje, koffie en thee als je ziek bent ;-).

 

Daarnaast hebben we ook veel ervaring met het opzetten en begeleiden van commercials of video producties. Maar ook een bedrijfsfilm, infomercial, event registratie, timelapse, hyperlapse, animatie en documentaires behoren tot de mogelijkheden.

 

Denk hierbij ook aan de vertaling van klant/ wens naar concept, tot opstellen en monitoren van de begroting, casting van acteurs en voice-overs, opname dagen, postproductie en het vieren dat we weer een geslaagde productie hebben afgerond.

 

Fotografie

Voor fotografie gaat vaak dezelfde brainstormsessie aan vooraf als bij video. Wat kunnen we in fotografie betekenen: vastleggen van de voortgang van (ver)bouw projecten of technische installaties, dit kan alleen al voor het archief heel nuttig zijn. Maar ook sfeer of portret foto’s voor websites, event fotografie zoals bijv bruiloften, food-fotografie etc.

 

Kortom ik produceer samen met een vast team alles wat stilstaat en beweegt.