BLOG 04
16106
post-template-default,single,single-post,postid-16106,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16481
 

BLOG 04

BLOG 04

BLOG 3

“Ben je ook nog wel eens in Nederland…?!”

Wordt er wel eens gekscherend gevraagd. Nou, meer dan je denkt hoor! Ik mag inderdaad regelmatig voor m’n werk naar het buitenland. Ik vind m’n werk heel erg leuk en ben erg trots op wat ik doe. Vooral omdat het skills zijn die ik zelf heb ontwikkeld. Soms met hulp van andere en soms niet. Ik doe het in ieder geval. De diversiteit van het produceren, fotograferen, editen en ondernemen maakt dat geen dag hetzelfde is. De meeste lieve mensen om mij heen steunen mij enorm en zijn trots op mij om wie ik ben en omdat ik doe wat ik doe. Ik doe wat ik leuk vindt en als ik het in m’n hoofd heb dan voer ik het uit. #actionspeakslouderthanwords

En toch is het niet altijd makkelijk. De sterke band met mijn negen jarige zoon betekend dat ik ook “nee” zeg tegen sommige reizen en opdrachten. Ik ben gescheiden en zorg voor 65% van de tijd voor mijn kind. Als ik net weg ben geweest en de reis in “mijn” dagen met m’n zoon vallen, dan zeg ik nee. Buiten de draaidagen om kan ik mijn werk voornamelijk vanuit huis doen. Dat betekend dat ik mijn zoon bijna elke dag van school kan halen, samen huiswerk maak, naar voetbaltrainingen ga, alle vakanties en studiedagen samen met hem door kan brengen, zonder dat ik me in allerlei bochten hoef te wringen bij een baas. Wanneer hij s’avonds naar bed gaat, ga ik weer aan het werk om mijn deadlines te halen. Ik hoop door hard te werken, de weg vrij te maken voor hem voor later. Ik kan niet wachten tot hij niet meer naar school hoeft en ik hem mee kan nemen op mijn reizen. Misschien wil hij later wel filmen en fotograferen met mij en ons team. Als je het hem nu vraagt zegt hij volmondig JA! But let’s wait and see ;-). En als hij later totaal iets anders wil gaan doen, ook helemaal prima. Maar mocht hij het willen, dan is de weg vrij voor hem en hij zal het zeker waar maken. #jaikbenookweleensinnederland

Cook it RAW Noorwegen

Frank is al een paar weken bezig met een heel mooi project in het prachtige Noorwegen. Cook it RAW gaat over puur eten, van product tot sterren restaurants. Geen massa productie, geen fabrieken, maar handwerk met veel liefde en geduld voor dier en natuur. In november had ik het voorrecht dat ik mee mocht als producer. Wat is Noorwegen toch een prachtig land. We zaten voornamelijk in het centrum van Oslo wat echt heel erg leuk is. Maar we hebben ook heel wat kilometers afgelegd naar de fjorden om daar de boeren te ontmoeten voor een interview. We werden door iedereen met open armen ontvangen om mochten wij een kijkje nemen in hun leven. Zo hebben we de weg afgelegd van het vlees en groente van Else Skålvoll uit Korsvold Gård naar sterren restaurant Kontrast in Oslo waar we hebben genoten van een 10-gangen diner met de producten van Else. #tobecontinued

Freixenet voor LINDA.TV

De afgelopen week ben ik ook bezig geweest met oa een productie voor Femous Productions voor het Spaanse Cava merk Freixenet voor LINDA.TV. We hebben 4 video’s opgenomen met Jelka van Houten (bekend van oa Jeuk en zus van) en steeds een nieuwe interessante gast. Bij de eerste opname hebben we echt alle zeilen bij moeten zetten omdat we dezelfde ochtend nog een locatie wijziging door kregen, waardoor de omstandigheden niet ideaal waren om te draaien. We hebben geroeid met de riemen die we hadden en gelukkig verliep de 2de en 3de locatie een stuk soepeler. Zo gaat dat soms en is ook weer erg leerzaam. Op deze foto sta ik met de DJI Osmo te filmen. Ik ben nog aan het uitzoeken wat je met de Osmo wel en vooral niet moet doen. En welke instellingen het beste werken, maar ik ben er erg blij mee. De eerste video is te zien op LINDA.TV en de volgende 3 video’s zullen ook snel te zien zijn om Nederland van nodige tips & tricks te voorzien rond de inmiddels aangebroken kersttijd. #hohoho

Ciao 2016

Nog even en 2016 is voorbij en staan we aan het begin van weer een nieuw mooi jaar met hopelijk weer veel mooie opdrachten en reizen. Ik ben in ieder geval erg dankbaar voor dit afgelopen jaar en blijf toch stiekem een beetje verbaast dat ik dit allemaal voor mezelf mag doen. 2016 heeft nog één mooi reisje voor ons in petto en ik kijk daar heel erg naar uit. Op naar een mooi en vruchtbaar 2017. #letsrockandroll

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.