BLOG 03
16088
post-template-default,single,single-post,postid-16088,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16481
 

BLOG 03

BLOG 03

Heb je volgende week wat te doen?!

Dat was de vraag die ik een paar weken geleden kreeg van een klant. Of ik voor haar kon filmen tijdens een retreat in Italië. Eens even kijken…. uhmmm Ja! Natuurlijk kan ik. Het was even passen en meten want er stond wel het een en ander op de agenda. Maar zo kon ik toch een paar dagen naar Italië om te filmen en fotograferen. Nadat ik was geland in Rome was het nog 3 uur rijden naar mijn eindbestemming. Wat ik niet erg vond want onderweg werd ik entertaint door een hoop temperamentvolle Italianen incl geheven vuistjes. Of ik toch gvd harder kon rijden dan 130 km p uur. #lekkeregotrippen. Felicitat had een prachtige mansion gehuurd voor de komende week. Bij aankomt was de stilte sessie nog bezig, dus dat was best gek binnenkomen. Ik keek iedereen maar extreem vriendelijk aan omdat t anders zo onbeleefd voelde om geen gedag te zeggen. De cursisten wisten dat ik zou komen, dus zij wisten allang wie ik was. Het was een mooie groep mensen samen, begeleid door Eva Dyvia. Na 3 mooie dagen begon ik weer aan mijn terugreis door de prachtig bergen van Italië naar de AirPort van Rome. Ik voel me heel erg bevoorrecht dat ik mag reizen voor mijn werk. Bedankt voor het vertrouwen Eva.

fullsizerender

 

Rust en Rein

Vlak voor mijn reis naar Italië had ik een hele leuke shoot voor de zus van een lieve klant van mij. Ze had professionele foto’s nodig voor een challenge die ze aan het organiseren is en vroeg mij mee te denken hoe we dat het beste konden vastleggen. Als ik iets leuk vind om te doen is dat meedenken in het creatieve proces. En een hele eer bovendien. Daphne van Rust en Rein wist heel goed wat ze wilde uitstralen en neerzetten dus het was niet moeilijk om met haar voorzet een leuke shoot neer te zetten. Ik kom vaak bij de mensen thuis en roei dan meestal met de riemen die ik heb. Vaak komen daar hele verrassende dingen uit. Zo ook bij Daphne. Ik mag niet te veel verklappen maar als je meer wil weten over Daphne, Rust en Rein en haar challenge, check dan hier haar website. #topsecret

img_5101

 

FLOW BASICS

Achter de schermen ben ik al een tijde bezig geweest met het opzetten van een nieuw merk waarin ik mijn fotografie omzet in producten. FLOWBASICS. Het reizen, fotografie, de liefde, mijn zoon, familie en vrienden zijn mijn grote inspiratie bronnen geweest om deze nieuwe weg in te gaan en mijn dromen waar te maken. Voor zo ver die nog waar gemaakt moeten worden, want ik doe al behoorlijk wat leuke dingen waarvoor ik in m’n handjes mag knijpen. Op de website kun je allerlei artikelen vinden om je huis nóg meer je thuis te maken, het vakantie gevoel nóg iets langer vast te houden en het strand altijd bij je te hebben. Mijn eigen fotografie staat hierin centraal en mijn lieve Frank heeft de website gebouwd in zijn vrije uren. Dat was makkelijk te doen tussen als zijn reizen door. #maarnietheus Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en heb heel veel zin om m’n winkel elke keer weer aan te vullen met nieuwe ideeën. Check de website Flow Basics #dontoverthinkitjustgowiththeflow

img_5098

Bewaren

Bewaren

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.