BLOG 02
16070
post-template-default,single,single-post,postid-16070,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16481
 

BLOG 02

BLOG 02

So what’s next?!

 

Zo, even de tijd nemen om stil te staan bij wat er allemaal is gepasseerd in de afgelopen weken. Vlak voor mijn vakantie naar het altijd heerlijke Spanje, heb ik de edit voor Streetgasm aangeleverd. Voor de trailer that is. Ik had de avond voor vertrek aan één stuk doorgewerkt en twijfelde nog om gewoon meteen t vliegtuig in te stappen óf om 30 hele minuten m’n ogen dicht te doen. T werden de 30 hele minuten #nosleep #ditkanik! Vlak na de landing hoorde ik dat op een paar kleine aanpassingen na, de edit akkoord was en de trailer gedeeld kon worden op social media. Altijd spannend wat de rest van de wereld er van vindt, maar laat ik zeggen dat m’n vakantie in ieder geval goed van start ging. #trots Nu kon t échte werk beginnen. De hoofdfilm that is. The movie of all movies!! Nee ff lekker normaal doen. Maar het is wel een hele klus. Op vakantie ben ik in de avonduren begonnen om alle footage te spotten (bekijken) en te verdelen in mapjes. Met die klus alleen al ben ik wel een paar dagen zoet geweest. Super leuke vakantie ook ;-). Nee hoor, ik klaag niet. Ik doe het omdat het mij gewoon rust geeft in m’n hoofd en het voor mij dé manier is om het creatieve proces te starten voor de montage. Welke muziek past er bij, welke opbouw zou kunnen werken, ideeën voor titels en animaties kunnen zo rustig ontstaan. Inmiddels hebben we versie 1 aangeleverd en zijn we alweer druk bezig om de comments van de klant door te voeren en de puntjes op de i te zetten. Ik zeg “we” omdat ik deze klus in opdracht van de immens bekende Femous Productions doe. De lancering van de film zal door Streetgasm groots worden aangepakt #absolutlynopressureatall

 

What more?!

 

De afgelopen maanden liep ik rond met een aantal ideeën in m’n hoofd. Ik kon tot nu toe steeds de tijd niet vinden om ze te realiseren. Ook was ik nog op zoek naar wat lef. Nou goed nieuws!! Dat laatste heb ik gevonden! Het zijn 2 hele verschillende projecten maar beiden vertegenwoordigen mijn passies. Ik kan niet wachten om er meer over kwijt te kunnen. Maar ik hoorde laatst dat geduld een schone zaak is. En dat is in ieder geval 1 ding wat ik niet heb: geduld 😉 #daarwordikvoorbehandeld #wachttherapie

 

    FullSizeRender 2     20160821_Pineapple-Plant-003

Bewaren

Bewaren

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.